Jimi Fender Johnson

   
Titel:Jimi Fender Johnson
Auteur:Buddy Tegenbosch
Verschenen:2023
Uitgeverij:Van Goor Unieboek Het Spectrum
Niveau:
Thema'sAndere plaatsen, andere tijden
De adolescent
Eenzaamheid
Liefde
Op zoek naar je wortels
Ouders en Kinderen
Pagina's:250
Blurb:Jimi, 16 jaar, nieuwsgierig, krijgt de kans om naar het verleden te reizen en komt daar midden in een dramatische situatie terecht.
Eerste zin:Het is misschien overdreven om te zeggen dat ik wist dat ik ooit een opdracht zou moeten gaan uitvoeren, maar ik stond er ook niet van te kijken toen het zover was.

Samenvatting

Een ontmoeting met een mysterieuze vrouw leidt ertoe dat Jimi terugreist naar het verleden, naar New York, op 10 september 2001..   Alleen hij weet welke ramp er de volgende dag zal gaan plaatsvinden. Maar wat zijn je mogelijkheden in een vreemde stad, zonder geld, zonder contacten?


Biografie auteur

Buddy Tegenbosch (*1975 Eindhoven), studeerde af aan de Sportacademie, maar werd piloot in plaats van gymleraar. Na een opleiding aan de Nationale Luchtvaartschool werkte hij als piloot bij Lufthansa. In 2012 debuteerde hij als schrijver van Young-Adultboeken met ‘Pokerface’. Inmiddels heeft hij al een hele reeks succesvolle boeken op zijn naam staan.

 


Tip:

Buddy Tegenbosch  ‘Match’

Een jonge talentvolle voetballer komt op het moment dat hem een zonnige toekomst lijkt te wachten, in grote problemen.

 

Buddy Tegenbosch ‘Mijn nacht met Vedder’

Een meisje wordt midden in de nacht verrast door een ietwat uitzonderlijke klasgenoot: ze gaan op ‘road trip’, met ingrijpende gevolgen voor haar.